El portaveu de Cs a l’ajuntament de Calafell, Jose Manuel Tejedor, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans”.
Calafell, 9 de setembre 2019.
El portaveu de Cs a l’ajuntament de Calafell, Jose Manuel Tejedor, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Tejedor ha explicat que això serà així perquè “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.
El portaveu de Cs ha apostat per la celebració d’una “Diada que sigui representativa de tots el catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”. En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha apostat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.